Ja és aquí la màgia del Nadal! En aquestes dates tan especials no us podeu perdre l’espectacle musical familiar Alícia al país de les meravelles, el qual obre la quarta temporada del cicle Petit Romea. El cicle, sota l’eslògan #Alespervolar, està adreçat a infants de 0 a 14 anys i les seves famílies. Viu el Teatre organitza juntament amb el Teatre Romea de Barcelona una nova temporada de teatre familiar dedicada a que els infants confiïn en les arts escèniques com a eina per descobrir emocions, fomentar la imaginació i convidar a la reflexió i el diàleg.

L’Alícia de Viu el Teatre inaugurarà el Petit Romea el dia 27 de desembre a les 17 h i les famílies podran gaudir-la fins el 4 de gener. L’espectacle és una comèdia musical rabiosament contemporània creada per la dramaturga Marta Buchaca, dirigida per Jordi Andújar i amb la màgia visual de Desilence al darrere. Aquesta adaptació del clàssic de Lewis Carroll, que ja va triomfar en la seva primera temporada al mateix teatre i ha passat aquest desembre pel festival Temporada Alta de Girona, farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.

A més, com a novetat d’aquesta temporada, el cicle Petit Romea dedicarà una especial atenció al públic més petit de 0 a 4 anys amb els dos espectacles per a nadons Pintamúsica i Cinemúsica. Els amants de Salvador Dalí també podran gaudir de la versió renovada de El Petit Dalí, recomanada per a infants a partir de 3 anys.

Per comprar entrades cliqueu AQUÍ